Adelina“Burri lm është Serb, por është më i mirë se shumë disa shqiptarë!

Adelina“Burri im është Serb, por është më i mirë se shumë disa shqiptarë!

Këngëtarja Adelina Tahiri tregoi për jetën e saj qëkur u martua me avokatin Serjozha Markov.Ajo tregoi se është ndjerë shumë keq në atë kohë pasi të gjithë njerëzit e ofenduan, duke thënë se është martuar me serb.Adelina tha se kam luf tuar shumë për të arritur sot këtu ku dua, dhe me njeriun që e dua.
Ajo tregoi se është ndjerë shumë keq në atë kohë pasi të gjithë njerëzit e ofenduan, duke thënë se është martuar me serb.Adelina tha se kam lu ftuar shumë për të arritur sot këtu ku dua, dhe me njeriun që e dua.Këngëtarja Adelina Tahiri tregoi për jetën e saj qëkur u martua me avokatin Serjozha Markov.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *