E tm.errshme / Përmb ytje masive në Turqi, raportohet për katër v iktima si dhe 11 persona të zhd ukur (VIDEO)

Përmb ytje masive në Turqi, raportohet për katër v iktima si dhe 11 persona të zhd ukur (VIDEO)

Të paktën katër persona kanë ndërruar jetë të dielën dhe 11 të tjerë u r aportuan të zhd ukur për shkak përmb ytjeve m asive në rajonin e Giresun të Turqisë, njoftoi Ministria e Brendshme. Sipas medieve të huaja, përcjell InfoShqip, autoritetet thanë se nga këto përmb ytje rreth 133 persona u shpëtuan, kurse 11 personat e tjerë janë duke u kërkuar nga ekipet e shpëtimit.
Ndërkohë, bëhet e ditur se edhe 12 banorë të tjerë p ësuan l ëndime nga kjo dukuri.“Deri më tani mund të them se katër persona hu mbën jetën, ndërkohë kërkimi i 11 personave të tjerë është duke vazhduar. Një nga katër që ndërroi jetë ishte një oficer i xhandarmërisë”, u shpreh ministri i punëve të brendshme, Süleyman Soylu.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *