“Eh moj bija ime më the këtë fjalë të fundit”Nëna e 17-vjeçares shqiptare që ia morën jetën dhe e lanë mes detit

“Eh moj bija ime më the këtë fjalë të fundit”Nëna e 17-vjeçares shqiptare që ia morën jetën dhe e lanë mes detit

Të tjera dëshmi janë zbardhur lidhur me ngja rjen tr agjike që ndodhi ditë më parë në Velipojë, ku 17-vjeçarja Enisa Doda u gjet pa shenja jete në plazhin e Velipojës, pasi kishte dalë me xhiro uji së bashku me 25-vjeçarin Indrit Bajraktari.Mamaja e Enisës ka deklaruar përpara grupit het imor se e bija i kishte thënë se do dilte për kafe me një shok.
Nëna ka pranuar se i ka dhënë leje të bijës, pa dhënë detaje të tjera lidhur me r aporton me 25-vjeçarin.“Vajza më ka thënë mua se po dal të pi kafe me një shok dhe unë i kam thënë në rregull”, është shprehur ajo.Ndërkohë Indrit Bajraktari ende nuk ka folur para grupit het imor, duke deklaruar se do të flasë para gjyka tës.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *