Cili është qyteti i Kosovës i cili u‘shëndërrua’ në një Lazarat të vogël

Cili është qyteti i Kosovës i cili u‘shëndërrua’ në një Lazarat të vogël

Po.licia në Deçan ka arre stuar katër të dyshuar për kultivim të bimëve nark otike

Rasti ka ndodhur mëngjesin e së mërkurës në rrugën “Hajdar Kuqi” në Deçan, ka njoftuar policia në raportin 24 orësh.

Sipas po.licisë, katër të dysh uarit si grup i organizuar, kanë kultivuar bimë nar kotike.

Gjatë operacionit të policisë, në një parcelë janë gjetur 216 bimë të llojit kanabis sativa.
“Gjatë operacioni në një parcelë janë gjetur 216 bimë të llojit kan abis sativa, të cilat pas marrjes se mostrave janë shkat ërruar. Gjatë bastisjes, në shtëpitë e të dysh uarve janë gjetur dhe konf iskuar tre telefona, një revole TT me 7 fishekë, një USB, dy tabela të veturës, një rev ole e llojit Zoraki me pesë fishekë dhe një pushkë njëzetëshe me pese fishekë”, njofton policia.

Të dyshuarit pas intervistimit, me urdhër te prok urorit janë dërguar në mbajtje.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *