Çmendurija e rradhes së Mustafa Nanos: Gratë nga Kosova kanë fjetur me burra serbë

Mustafa Nano nuk është zmbrapsur nga deklarata e tij që kosovarët kanë gj ák serbi. Ai, madje ka mbr ojtur edhe më shumë deklaratën e tij.

Nano, ka ngr itur disa pyetje kur u pyet nga gazetari për deklaratën se “kosovarët kanë gj ak serbi”.
“Ku është pasaktësia e kësaj, ku është makthi i madh? Duke qenë se kemi qenë fqinjë për shekuj me radhe, nën pusht íme të njëjta, ato bizantine, serbe e më pas otomane, me síguri burra e gra edhe kanë fjetur me njëri tjetrin, kanë fj etur gratë kosovare me burrat serbë dhe anasjelltas, kjo është matematikisht e saktë për mua”, tha Nano për Frontal.

Ai tha se në ditët e sotme, sipas tij ky fa kt, është i zorshëm të pranohet/botasot.infoLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *