Pula i përpara, për ta shpëtuar shoferi “përfundon” në oborrin e shtëpisë

Pula i përpara, për ta shpëtuar shoferi “përfundon” në oborrin e shtëpisë
Një ngj arje disi e pazakontë është shënuar në qytetin Verulam të Afrikës së Jugut.Shoferi i një makine tip “Ford Fokus”, për të shpëtuar një pulë që i zuri rrugën, ka pë rplasur makinën me murin e një shtëpie.

Shoferi 41-vjeçar, ka rrë fyer policisë se fillimisht ishte përpjekur të shpëtonte një fëmijë që ishte duke vrapuar në rrugë dhe më pas përpara i doli një pulë, e për të shpëtuar atë ‘zgjodhi’ që të pë rplasej me murin e një shtëpie duke e shk atërruar atë, por edhe makinën me të cilën po udhëtonte. Ndërkohë thuhet se shoferi së bashku me pasagjerin, një djalë 19-vjeçar, kanë pësuar dë mtime të lehta nga aks identi dhe ndodhen jashtë rr ezikut për jetën.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *