73 -vjeçari shqiptar kërkon nuse: Ofroj kaq miIiona Iekë kush më bën mbIesëri s’dua të rri vetëm

Edhe pse ka pak kohë që i ka v d eku r bashkëshortja një 73 –vjeçar kërkon të mos t`I kalojë vetëm vitet e pleqërisë. Ai ka kërkuar që të martohet madje kush i bën nuse, i moshurari banues në Memaliaj do ti ofrojë 3.4 milion lekë të vjetra.

Babi kërkon nuse për djalin emigrant: Mos ketë patur lidhje më …
Kjo mund të quhet një ndër historitë më të rralla në Shqipëri të Spiro Kamberit që është një ndër banorët e hershëm të Memaliajt që kur është formësuar si qytet në fillimvitet ’50.

Ka punuar në minierë dhe asnjëherë nuk e ka b ra kti su r qytetin ku u rrit, u shkollua, punoi ku krijoi familje dhe madje edhe kur va rr o si me duart e veta, bashkëshorten e vet që ka pak kohë që u nd a nga jeta. Për këtë shkak, i moshuari për të ngry sur vitet e fundit të jetës, kërkon të martohet dhe të gjejë një grua që t’i përgjigjet shijeve të tij.Leave a Reply

Your email address will not be published.