Ae mbani mend Bleona Matan? Ky është takimi saj me Nënën pas 10 viteve

Ae mbani mend Bleona Matan? Ky është takimi saj me Nënën pas 10 viteve

Bleona Mataj: Intervista mes gazetarëve dhe Bukurijes. Tani janë marrur të gjitha informacionet. Nëna e Bleonës i di të gjitha. Ky artikull është shkëputur nga burime të verteta direkt nga familja Mata.
Ky lajm eshte mare nga portali ORAINFO nese cenon privatesine e dikujt na shkurani ne facebook dhe e fshijme. Nuk mbajme pergjithesine e lajmeve te postuara ngaqe ne nuk i shkruajme i marrim nga portaleve tjere.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *