ALLAHU NUK E REFUZON KËTË DUA !

ALLAHU NUK E REFUZON KËTË LUTJE. Hoxhë Ardian Elezi.Secili njeri ka nevoja te ndryshme, secili njeri ka brenga dhe halle te ndryshme,dikush me varferi,dikush me munges fmijesh, dikush me sprova te s’emundjes dhe lloje lloje te tjerash,por eshte e rendesishme Zotin mos ta harrojme. Eshte nje lutje e Jusufit alejhi selam i cili e ka thane nje nje momeent shume te veshtir por qe i ka kalu tri pare erresira
Leave a Reply

Your email address will not be published.