As ndërmënd nuk ju ka shkuar, por ky veprim do t’u ndryshojë jetën përgjithmonë

As ndërmënd nuk ju ka shkuar, por ky veprim do t’u ndryshojë jetën përgjithmonë

Natyrisht në kohë krize, është thelbësore të kujdesemi për ekonominë dhe natyrisht, mbajtja e rrobave tona në gjendje të përsosur bëhet përparësi. Por mos u sh qetësoni! Drejtpërdrejt nga kuzhina juaj vjen uthulla e bardhë për t’u ndihmuar. Po! Ju e lexoni saktë, është e lirë, e gjeni në çdo treg dhe ju jep përfitimet e mëposhtme që sugjeron për rrobat tuaja:/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

5. Përmirësues i larësve

Për shembull, nëse vendosni gjysmë gote uthull të bardhë me detergjentin tuaj normal në çdo proces larje, rrobat do të jenë më të pastra dhe më të buta, gjithashtu, uthulla ndihmon për të ruajtur ngjyrën e rrobave për një kohë më të gjatë. Provoje!

4. Butësi e garantuar

Nëse përveç përzierjes së saj me detergjentin, vendosni pak uthull në pjesën e zbutësit të makinës larëse, do t’ju ndihmojë të hiqni mbetjet kimike të detergjentit që mund të mbeten në rroba, pasi uthulla vepron si një acid i fuqishëm. Përveç kësaj, do ta lërë atë të butë dhe të freskët, transmeton meganews.al.

Leave a Reply

Your email address will not be published.