Bëhet BABA i një vajze, shqiptari shkrep nëntë pl umba me p istoletë midis rrugës

Bëhet BABA i një vajze, shqiptari shkrep nëntë pl umba me p istoletë midis rrugës

Basri Kadrija, shqiptari nga Maqedonia Veriore është bërë baba i një vajze. Gëzimin e të bërit prind ai e ka festuar në një mënyrë të ç uditshme, por të rr ezikshme. Basriu ka nxjerrur re volen për të shkrepur nëntë pl umba midis rruge dhe para disa shtëpive të banueshme. “Falenderimi i takon Allahut që pas 3 vitesh me gëzoj me një vajzë. Kush ka Allahu ua ruajt, kush s’ka Allahu i dhasht” shkruan Kadrija në Fb, ku edhe ka p ublikuar videon e gju ajtjes me a rmë.

blob:https://www.facebook.com/ae73e4f3-89bb-4efd-abfb-fbe846f08a40

Leave a Reply

Your email address will not be published.