Habit Kryepeshkopi malazez: Boll gënjyem e mashtruam, dëshmoj dhe deklaroj se “Allahu është një“ dhe Muhamedi është i dërguari i tij!

Habit Kryepeshkopi malazez: Boll gënjyem e mashtruam, dëshmoj dhe deklaroj se “Allahu është një“ dhe Muhamedi është i dërguari i tij!

Habit Kryepeshkopi malazez: Boll gënjyem e mashtruam, dëshmoj dhe deklaroj se “Allahu është një“ dhe Muhamedi është i dërguari i tij!

Kryepeshkopi i kishes ORTODOKSE malazeze Mihailo thotë se “Allahu“ është një.
Atij të gjithë i lutemi dhe askush nuk mund ta mohojë se Muhammedi është profet! Kjo deklaratë e tij bëji bujë në shtetin malazes ku shumë njerëz thonë qe nuk e kemi pritur një përgjigje kësij nga kryepeshkopi Mihailo. Por ai thotë se kjo është e vërteta edhe duhet ta flasim të vërtetën ja edhe deklarata e tij:

Leave a Reply

Your email address will not be published.