Çmenduri cfarë po ndodh kështu?! Radhë të gjata dhe grumbullime të fri.kshme në aeroport ..

Çmenduri cfarë po ndodh kështu?! Radhë të gjata dhe grumbullime të fri.kshme në aeroport ..

Ashtu si edhe në pikat e tjera kufitare në vend radhë të gjata dhe grumbullime qytetarësh janë krijuar edhe në aeroportin kombetar Nënë Tereza. Pasditen e sotme shihen shumë qytetarë që janë detyruar të presin në ambientet e jashtme dhe në t emperatura teper të larta.
Shkak për këto grumbullime duket se është bërë vonesa e një avioni që udhëtonte drejt Italisë, ndërkohë që në ambientet e brendshme të aeroportit lejohet të kalojnë vetëm personat të cilët udhëtojnë në fluturimin e radhës. Qytetarët duhet të futen një nga një në tunelin e d ezinfektimit dhe të respektojnë radhën. Duket se në këto kushte është e pamundur ruajtja e distancimit dhe respektimi i të tjera masave të përcaktuara për fr enimin e përhapjes së k oronavirusitLeave a Reply

Your email address will not be published.