Ç’po bëhet kështu, shqiptari filmon fenomenin në qiell: Duket sikur po hidh ujë..!

Një qytetar ka raportuar një fenomen shumë të çud it sh ëm natyror Bëhet fjalë për një fenomen të ngjashëm me një tor na do, e cila ka ndodhur pasditen e djeshme.

Sarande attractions: cruise to Albania | MSC Cruises

Fotot sipas tij janë shkrepur midis Sarandës dhe Igumenicës.

Qytetari tregon se kjo rry m ë ajëri ishte krijuar mbi det dhe duket se është duke thtithur ujin prej tij ndërkohë që në sfond dëgjohej edhe zh ur ma.
“Kjo rrymë ajëri po thith ujë në det dhe ndihet shumë zhur më e fortë. Fotot i kam marrë midis Sarandës dhe Igumenicës, Zoti na ka ne dore”, thotë raportuesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.