Dhëndri në dasmë pyet kush do ta blejë nënën time se nuk e do nusja ime dhe më pas i bën atë që se kishte menduar kurrë

Një video me mesazh sensibilizues është bërë online. Bëhet fjalë për një dasëm në Turqi, ku gjatë dasmës, nusja i kërkon bashkëshortit të saj dicka ab surd. Nëna e dhëndrit vjen të takojë ciftin, ndërsa nusja revoI tohet.

LOKAL DASMASH POGRADEC Follow => @lokaldasmashmainza …
I kërkon burrit që ajo të largohet. Një diskutim i lehtë mes të dyve kaloi pa u vënë re, ndërsa djali dëgjoi fjalën e saj.

Nëna largohet! Menjëherë pas këtij veprimi, burri sheh nënën teksa ikën dhe ndalon muzikën. Ai pyet dasmorët: ‘’Kush do e blejë nënën time?’’ Të gjithë të sho.kuar nuk u përgjigjen.

Ai pyeti sërish, dhe më pas u përgjigj vetë: Akush nuk e do. I prekur nga kjo situatë, ai shkon tek nëna, I puth këmbët dhe thotë: ‘’Nusja ime e ardhshme nuk e do nënën time.’’

Pas kësaj, burri I kërkon faIje të ftuarve dhe i lajmëron se do të n dahet nga gruaja e tij, para se të martohet.Leave a Reply

Your email address will not be published.