Doxhi librin e shenjtë Kur-anin në mes të rrugës në Malmo Danezi

Doxhi librin e shenjtë Kur-anin në mes të rrugës në Malmo Danezi

Një qytetarë danez ka dje gur librin e shenjt Kuranin në mes të një rruge në Malmo të Suedisë.

Vepra e tij e cila është xhiruar nga shumë qytetarë aty pranë, është dën uar ash për dhe ka dërguar në protesta të shumta të këtyre qytetarëve, aq sa edhe në këto moment ka pakënaqësinë të shumta të shpërfaqura për këtë a kt.

Në pamjet më poshtë shihet një person tek mban një fjalim e më pas fillon me dje gien e Kuranit.
Leave a Reply

Your email address will not be published.