Duaja Më E Shpeshtë E Të Dërguarit Muhammed ﷺ

Lutja më e shpeshtë e të Dërguarit Muhammed ﷺ | Lutje për forcim në fejën e Allahut | Ardian Elezi.Profeti alejhi selam shume ka be lutje dhe lutje te ndryshme por transmetohet se nje nga lutjet qe e ka ba me se shumti me se shpeshti ka qene kjo lutje ” O Rrutullues i zemrave forcoma zemren time ne Fene Tende, thote sahabiu dhe i thashe O i Derguari i Allahut na te kena besu dhe kemmi besu me ate qe ti je ardh ndersa a frikesohesh ti per neve ?


Leave a Reply

Your email address will not be published.