E fundit / Çmimi i naftës në ‘Qiell’, ja se sa do të kushton një litër naftë nga 25 G ushti?

E fundit / Çmimi i naftës në ‘Qiell’, ja se sa do të kushton një litër naftë nga 25 G ushti?
Çmimi i naftës së papërpunuar është rritur sot pasi Organizata e Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) dhe disa anëtare të organizatës kanë bindur tregun që në mënyrë rigoroze të ulin prodhimin e tyre të përgjithshëm të naftës për në nivelin prej 7,7 milionë fuçi në ditë.Në tregun e Londrës çmimi për një fuçi nafte është rritur me 0,2 për qind në raport me mbylljen e fundit dhe arrinte 45,01 dollarë / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet
Çmimi i naftës së papërpunuar është rritur sot pasi Organizata e Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) dhe disa anëtare të organizatës kanë bindur tregun që në mënyrë rigoroze të ulin prodhimin e tyre të përgjithshëm të naftës për në nivelin prej 7,7 milionë fuçi në ditë.Në tregun e Londrës çmimi për një fuçi nafte është rritur me 0,2 për qind në raport me mbylljen e fundit dhe arrinte 45,01 dollarë / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjetLeave a Reply

Your email address will not be published.