E fundit / Del biseda e motrës së presidentit : Ai është m izor, g ënjeshtar e h ipokrit

E fundit / Del biseda e motrës së presidentit : Ai është m izor, g ënjeshtar e h ipokrit

Një burrë “m izor”, “g ënjeshtar”, “hi pokrit” dhe pa principe që “nuk di të lexojë”: kështu e ka përshkruar vëllain e saj, presidentin amerikan, ish gjykatësja federale Maryanne Trump Barry..
Sipas një sërë regjistrimesh të bëra në mënyrë të fshehtë nga mbesa e saj Mary Trump, autore e një libri “të papritur” për xhaxhain e saj dhe të lëshuar ekskluzivisht për Uashington Post. Barry deri më tani nuk kishte shprehur mosdakordësi me presidentin amerikan.Nga ana tjetër, Mary Trump, e cila është shprehur se xhaxhai i saj

Donald Trump është i papërshtatshëm për të qenë president dhe ka shprehur mbështetje për rivalin e tij Joe Biden, zbuloi për Post se ka regjistruar fshehurazi 15 orë biseda ballë për ballë me Maryanne në vitin 2018 dhe 2019.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *