E fundit / Prifti Rus “befason“ me deklaratë, Një dijeni se e ardhmja i përket Muslimanëve…!

E fundit / Prifti Rus “befason“ me deklaratë, Një dijeni se e ardhmja i përket Muslimanëve…!

Sot erdhi një grua e moshuar e më pyeti, Atë më shpjegoni një gjë? Unë prifti i thashë Urdhëro, do të mundohem. Plaka: Kur duhet të shkojë në kishë unë zakonisht marrë një taksi, Shoferi i taksit është musliman, ai nuk më merrë para, dhe më thotë “Djali nuk mund ti pranoj parat nga Nëna” e kur është shoferi krishter mi merrë paratë e më thotë e kam punë këtë njofton GazetaKosoves ja edhe videoja:
Leave a Reply

Your email address will not be published.