E rënd: Gjendet një fëmijë i mb ytur në lumin Shkumbin

E rënd: Gjendet një fëmijë i mb ytur në lumin Shkumbin

Një fëmijë është gjetur i mb ytur ditën e sotme në ujërat e lumit Shkumbin. Ngjarja e rëndë është regjistruar pranë fshatit Kurtaj. Sipas p olicisë v iktima është P.Ç., rreth 9 vjeç, banues në fshatin Kurtaj, Peqin. Njoftimi i p olicisë:
Në fshatin Kurtaj, Peqin, në lumin Shkumbin, është gjetur i mb ytur shtetasi P.Ç., rreth 9 vjeç, banues në fshatin Kurtaj, Peqin. Nga hetimi paraprak d yshohet se është mb ytur aks identalisht duke u larë në lumin Shkumbin. Grupi h etimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për sqarimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.Leave a Reply

Your email address will not be published.