Ekspertët Edhe Shkencëtarët E Konstatojn Se, Kjo Bimë Ndërpret Gërhitjen!





Ekspertet Edhe Shkencëtarët E Konstatojn Se, Kjo Bimë Ndërpret Gërhitjen!

Nuk ka asgjë më të tmerrshme sesa kur partneri ynë në gjumin më të thellë dhe më të ëmbël na zgjon me gërhitje.Shumica e çifteve kanë pro blem me gërhitjen, mirëpo edhe me pakënaqësinë e partnerit i cili për këtë shkak nuk mund të fle gjumë.Fatmirësisht shkencëtarët konstatojnë që me vendosjen e thjeshtë të bimës së caktuar në dhomën e gjumit mund të pengohet gërhitja.




Gjykuar sipas hulumtimit të tyre, bima e ananasit, mund të jetë zgjidhje për gjumin e tmerrshëm.Ekspertët e NASA-s theksojnë që kjo bimë prodhon më shumë oksigjen dhe përmirëson cilësinë e ajrit gjatë natës – dhe në atë mënyrë ndihmon gjumin e mirë dhe të qetë.Në rast që nuk keni problem me gërhitjen, kjo bimë do t’ju sigurojë gjumë cilësor, por edhe do të zbukurojë hapësirën jetësore me elegancën tropikale.



Leave a Reply

Your email address will not be published.