Shqiptari ne Gjermani fiton Mercedesin te ri, vetëm me 1 gotë qe ia jep te moshuares qe kishte nevoje

Gjermani eshte bere enderr per te gjithe shqiptaret.Dhe te gjithe duan te ikin atje.

Por nje djal nga shqiperia i eshte ndryshuar jeta pasi ishte ne spital nje grua gjermane i ka kerkuar nje nder qe ti jepte nje gote me uje.

Por djali zemer gjer eshte cuar dhe i ka dhenje gruas gjermane nje gote me uje.
Ne diten e fundit ai duke u larguar e moshuara e therret dhe e falenderon dhe i jep nje zarf ku ne shenje falenderimi i ka dhuruar nje makine.
Ndaj pas nje vepre te mire fshihet nje e mire me e madhe.

E mira do te kthehet me te mire dhe kjo eshte dicka madheshtore.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *