Historija dhe suksesi i 2 vëllezërve kosovarë, njëri Ushtar i Kosovës e tjetri Ushtrisë Amerikane

Historija dhe suksesi i 2 vëllezërve kosovarë, njëri Ushtar i Kosovës e tjetri Ushtrisë Amerikane

“Nue Shala dhe Robert Shala, këta janë dy vëllezër kosovarë pjesë të dy u shtrive më të forta të botës. Roberti është ushtar i marinsave amerikanë, kurse Nue është ushtar i FSK-së. Madhështore”, ka shkruar Fehmi Ramadani në një postim në Fb.ndiqni intervisten e Dy ushtarve.
“Nue Shala dhe Robert Shala, këta janë dy vëllezër kosovarë pjesë të dy ushtrive më të forta të botës. Roberti është ushtar i marinsave amerikanë, kurse Nue është ushtar i FSK-së. Madhështore”, ka shkruar Fehmi Ramadani në një postim në Fb. ata dhan nje intervist, dhe thojn qe jemi shum krenar ndiqni intervisten e Dy ushtarveLeave a Reply

Your email address will not be published.