Ja Si Ti Bëni Dhëmbët E Bardhë Në Shtëpi Për Vetëm 3 Minuta Me Këtë Metodë

Ja Si Ti Bëni Dhëmbët E Bardhë Në Shtëpi Për Vetëm 3 Minuta Me Këtë Metodë
Të gjithë kanë dëshirë t’i kenë dhëmbët e bardhë. Dhëmbët e bardhë janë ëndërr për shumë njerëz dhe kjo është arsyeja pse shumica shpenzojnë shumë para në trajtime të ndryshme për zbardhimin e tyre. Por, përveç trajtimeve ko nvencionale, ka disa trajtime natyrale të cilat janë mjaft të dobishme dhe që nuk kushtojnë.

Një nga këto trajtime është zbardhimi i dhëmbëve me sodë buke dhe lëng limoni. Kombinimi i këtyre përbërësve është shumë i dobishem .Kështu mund ta përgatisni dhe ta përdorni kombinimin e këtyre përbërësve të mahnitshëm. Përbërësit për pastën natyrale:-Disa lugë çaji sodë buke-Mjaftueshëm lëng limoni ose ujë për të formuar një pastë-Një brushë për dhëmbë-Udhëzimet:Së pari, përzieni sodën me mjaftueshëm lëng të freskët limoni për të bërë pastë. Më pas, fshini dhëmbët tuaj duke përdorur një peshqir letre. Vendosni një sasi të konsiderueshme paste në brushën e dhëmbëve dhe aplikojeni në dhëmbë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *