Bosi miljarder vishet si v arfanjak dhe shkon në restorant. Stafi e nxjerr jashtë, por s’do ta besoni atë që ndodhi më pas që i la të gjithë pa fjalë

Bosi miljarder vishet si v arfanjak dhe shkon në restorant. Stafi e nxjerr jashtë, por s’do ta besoni atë që ndodhi më pas që i la të gjithë pa fjalë

Ndodh që nga paraqitja fizike mund të paragjykohesh, por edhe të injorohesh. Kjo ka ndodhur edhe me një 23-vjeçar që ka vendosur të bëjë një eksperiment.Nëse u ndodh kjo gjatë natës, në mëngjes shkoni ur gjent te mjeku pasi është shqetësuese: Ja çfarë paralajmërohet

Një i ri që i fiton paratë nëpërmjet Youtube quhet Coby Persin dhe ka vendosur që të tregojë se paraqitja ndonjëherë mund të ma shtrojë.I riu u shfaq i veshur si një i pastrehë para një restoranti luksoz në New York.Më pas ndodhi ajo që shumë veta e prisnin, një nga kamarierët afrohet dhe i kërkon të largohet ende pa u ulur, sepse çmimet aty janë shumë të shtrenjta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.