Ja kush është kosovari që nga çobani u bë milioner (VIDEO)

Ja kush është kosovari që nga çobani u bë milioner (VIDEO)

Hetem Ramadani, djali i një fermeri mbase do të vazhdonte të merrej me blegtori nëse pol’icia sek’rete serbe nuk do ta ndiqte atë.Kështu që në vitin 1991 udhëtoi për një Slloveni.I diplomuar për kimi dhe teknologji, Ramadanit nuk do t’i mjaftonte shkollimi me kaq.
Në Zagreb vazhdoi studimet për toksikologji-patologji, rr ezatim, ndotje akustike, ndërkohë themeloi kompaninë tregtare të naftës “Salbatring International” që shumë shpejt do të fillojë shitjet e drejtpërdrejta tek klienti kryesor i saj, “INA” e Kroacisë.Edhe pse kompania kishte 14 punonjës, qarkullimi i saj nga 60 milionë euro në 2007 në 611 milionë euro – pas një viti. Kështu që Ramadani arriti të jetë personi i shtatë më i pasur në Slloveni, me mjete të vlerësuara mbi 68 milionë euro.Leave a Reply

Your email address will not be published.