Asesi Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zézak por kurr me një shqiptarë”

Jo jo Milioneri shqiptarë: “Vajza ime mundë të martohet me një zé.zak por kurr me një shqiptarë”

Një milioner me prejardhje shqiptare që jeton në SHBA e që është i njohur si pronar i shumë kaz inovo dhe kompanive të ndryshme për prodhimin e lojërave të fatit ka dërguar një porosi shumë të vr.a zhd deri tek vajza e tij.
Vajza e milionerit shqiptar Edlira edhe pse ka qenë në një lidhje me një shqiptarë ajo është detyruar nga i ati i sajë që ta ndërpret lidhjen me shqiptarin.
Leave a Reply

Your email address will not be published.