Ju denofte i madhi Zot.Hajduta e faIët tokën Malit Zi, haram bukën që e hani..! (VlDEO)


Zoti ju deno ftë o hajna që e falët tokën Malit Zi, haram bukë që e hani

këtë video ku tregon PASOJAT e partive PLAN që e votuan demarkacionin me Malin e Zi….

Shqiptarët po DËBOHEN nga trojet e të parëve të tyre dhe kjo si PAS OJË e Thaçit, Mustafes, Haradinajt dhe kastes së vjeter politike!!
https://www.facebook.com/JamShqiptar2020/videos/299035924628621/
Leave a Reply

Your email address will not be published.