Kthjelluni dhe mos pranoni kurrë të va.ksinoheni’, 2 shkencëtarët Gjermanë bëjnë thirrjen e fortë

Kthjelluni dhe mos pranoni kurrë të va.ksinoheni’, 2 shkencëtarët Gjermanë bëjnë thirrjen e fortë

Shqetësimin lidhur va.ksínën në fjalë e kanë një numër shumë i madh ekspertësh, zëri i të cilëve nuk dëgjohet në Media-t e kapura pe ng. Por këta ekspertë janë mes nesh dhe ne duhet të bëhemi përçues të shqetësimit të tyre, të mendimit të tyre shkencor mbi efektet e tmerrshme që do të ketë vaksina mbi dhe për njeriun.

Por kjo vaksínë që do të interferojë në ADN-në e njeriut, padyshím që nuk do të jetë e dëm shme vetëm për 700 mijë raste, por për shumëfish më shumë nga rastet që deklaron Gates, sipas shkencëtarëve të fushës.

Ndaj e kemi për detyrë të zgjohemi dhe të reagojmë!
Ja dy shembuj, të dy ekspertëve që reagojnë dhe nuk ngurojnë të shprehen hapur:

Mjeku Wolfgang Wodarg është një specialit i mushkëríve, kreu i Departamentit të Shëndetit Publik për shumë vite në Gjermani, Anëtar i Bundestag-ut Gjerman prej vitit 1994 deri në vitin 2009, për një kohë të gjatë Kryetari i Komisionit të Shëndetësisë në Bundestag-un gjerman, iniciator i “Komitetit të Investigimit të Gripit Swine”.

Si mjek dhe si politikan i çështjeve të shëndetit ai thotë: “Kjo vaksínë gjenetíkisht vendos në alert personin që është vaksinuar. Jemi të shqetësuar për bimët e modifikuara gjenetikisht, edhe për kafshët e modifikuara. Tani më, jemi ne njerëzit që duhet të mofidikohemi gjenetíkisht nga ky vaksinim.

Miliona njerëz supozohet se duhet të vaksinohen. Kjo ndërmarrje është totalisht e papërgjegjshme. Unë dua t’u rekomandoj prindërve të mos lejojnë që fëmijët e tyre të vaksinohen, as edhe ata vetë të mos vaksínohen, me një vaksinë që është bërë, krijuar, në një kohë të shkurtër dhe qëllimshëm. Kjo është veçse fitimprurëse për disa.”
Profesor Doktor Stefan Hockertz, shkencëtar gjerman, Drejtor i Institutit për Farmakologjinë dhe Toksikologjinë Eksperimentale dhe Klinike pranë Spitalit Universitar Eppendorf deri në vitin 2004 dhe tashmë në profesion të lirë, shpjegon vaksinën e re kështu: “Material i lirë gjenetík do të transferohet në trupin e njeriut dhe më pas do të kopjohet dhe riprodhohet nga vetvetja, që do të thotë se vaksínimi do të shkaktojë transformim gjenetik të qënies humane.

Nuk e dimë gjithashtu nëse materiali gjenetik do të jetë i importueshëm edhe tek spe rma e femrës dhe e mashkullit, gjë që është e mundshme. Edhe vetë kompanitë e prodhimit të vaksínës janë koshientë për mundësinë e alternimeve, interferencave dhe transformimeve gjenetíke. Dhe sërish është shumë e mundshme të ketë ndíkim direkt tek riprodhimi.

Me këtë eksperíment gjenetík të papërgjegjshëm për njerëzit, të gjithë duhet të dysh ojmë, sepse krijuesit e vaksínës nuk po luajnë me ‘letra të hapura’. Askush deri më tani nuk e ka mohuar që vaksína nuk do të sjellë ndryshime gjenetíke tek njeriu. Por e përjashtojnë këtë si fakt të pamohueshëm, duke e justifikuar se lígji, që nga momenti që e patenton dhe e çertifikon vaksinën, i jep asaj të drejtën të jetë në përdorim, duke anashkaluar këtë rrezik madhor për qënien humane, ndryshimin gjenetík pra. Ky përbën një ska ndal politik të papreçedent.”
Sa më sipër na çon në konkluzionin se një vaksinë e bazuar tek manipulimi gjenetík nuk ka kuptim që i jep fund pandemisë, teksa shka kton një katastrofë dramatíke tek njeriu.

Nëse njerëzit do të njoftoheshin zyrtarisht që vaksína u transformon gjenet, ata kurrë nuk do ta pranonin një vaksínë të tillë. Por kjo vaksínë është e tillë, tjetërsuese, ndaj dhe vija e kuqe, nga ata që e kanë krijuar, është kaluar.

Pyetjet kritike që ngrihen menjëherë pas sa më sipër janë këto:

Pse MasMedia nuk informon krahasimisht, si dhe ne, popullin për riskun e vaksínimit RNA?

Nga është blerë kjo papërgjegjshmëri e Media-ve, nga politika, apo nga kompanitë farmaceutike?

Njerëzit duhet të zgjohen dhe menjëherë të reagojnë, përkundrejt riskut të madh përpara të cilit e vendos kjo vaksínë qëníen humane.
Po kush do ta lajmërojë publikun kur Media hesht, kur edhe opozitat politike hedhin vallen e Gates dhe Soros në shumë vende të botës?

Një rast flagrant dhe i neveritshëm, është ai i kryetarit të opozitës shqiptare Basha, që i bëri thirrje qeverisë për fond të veçantë për vaksínën, si të dojë të bëjë gare, për të parë se kë do të pëlqejë më shumë George Soros, atë, apo Ramën që e ka vertebrën e tij në Shqipëri. Këta janë mutacíonet gjenetíke politike që po shkatë rrojnë njerëzimin.

E vetmja mënyrë që t’i dilet kësaj sítuate është që gjithsecili prej nesh të informojë sa më shumë njerëz të mundet. Duhet gjithkush prej nesh të bëjë parreshtur thirrje për zgjim tek të gjithë, teksa ekspertët më të mirë të fushës po vënë alarmin dhe janë në alert për të nesërmen e njeriut.

Në këtë formë kríza e Coronavirus-it nuk do të përfundojë nga vaksína, por nga njerëzit që do të jenë zgjuar. Fundin Pandemisë do ja japim NE!Leave a Reply

Your email address will not be published.