Kujdes / Mos i h idhni lëvozhgat e vezës, ato bëjnë mrekulli: Ja përsa sa shumë gjëra mund t’i përdorni

Kujdes / Mos i h idhni lëvozhgat e vezës, ato bëjnë mrekulli: Ja përsa sa shumë gjëra mund t’i përdorni

Kujdes / Mos i h idhni lëvozhgat e vezës, ato bëjnë mrekulli: Ja përsa sa shumë gjëra mund t’i përdorni
Lëvozhgat e vezës përmbajnë 90% k alcium, një mineral që gjendet me shumicë në organizëm, kryesisht në kocka dhe dhëmbë. Ky mineral është gjithashtu i rëndësishëm për kont raktimet e muskujve, sh ëndetin ne rvor, aktivitetin e enzi mave dhe formimin e q elizave.
Për të mësuar më tepër mbi vlerat dhe përdorimet e lëvozhgave të vezës, AgroWeb.org ju fton të shikoni shumë shkurt videon në fund të tekstit. Në të vërtetë, or ganizmi ynë ka nevojë për doza të bollshme ditore të k alciumit, dhe nëse furnizimi nuk është i mjaftueshëm, atëherë organizmi do ta marrë atë në burimin më të afërt: dhëmbët dhe kockat.Leave a Reply

Your email address will not be published.