l ndryshon rregullat Zvicra, Ja çfarë vendimi merret nga 1 shtatori

I ndryshon rregullat Zvicra, Ja çfarë vendimi merret nga 1 shtatori

Me vërtetimin e një mjeku më parë ishte e mundur të udhëtonin pa një maskë mbro jtëse. Zvicra tani po ndryshon rregulloret e saj.

Zvicra po shtrëngon kërkesën për maskë në bordin e makinave të saj. Deri më tani, një çertifikatë mjekësore joformale ishte e mjaftueshme për të shmangur nevojën për të veshur një maskë mbro jtëse në bord.
Nga 1 shtatori, pasagjerët gjithashtu duhet të paraqesin një provë nega tive të koronës, e cila nuk duhet të jetë më e vjetër se 48 orë për nisjen e plan ifikuar, siç njoftoi të hënën Lufthansa. Për më tepër, certifikatat duhet të dorëzohen në një formular, raporton “20min.ch”, përcjell albinfo.ch.

Rregullat e reja do të sigu rojnë mbro jtje më të mirë për të gjithë pasagjerët. Ato do të aplikohen nër të gjitha kompanitë në grup, përfsh irë Lufthansa, Austrian, Bruksel dhe Eurowings.Leave a Reply

Your email address will not be published.