l pari i Turqis jep deklaratën e fortë për vijën kufitare Shqipëri-greqi

I pari i Turqis jep deklaratën e fortë për vijën kufitare Shqipëri-greqi

Lideri i Turqisë Rexhep Taip Erdogan u prononcua sot në mediat turke për pr oblematikën në vijën kufitare mes Shqipërisë dhe Greqis. Presidenti Turk përdori gjuhë të ashpër ndaj grekëve për çështjen e detit me Shqipërinë

Ai shtoi se f orcat ujore të Turqisë shumë shpejt do të zbarkojnë në Vlorë dhe Durrës për të mbrojtur territorin e vëllezërve Shqiptar nga hiena greke, e cila nuk po i bën ballë Turqisë në detin mesdhe dhe po kërkon të fus hundët në Shqipëri! Ndër të tjerash presidenti Turk shtoi se greqia po destabilizon rajonin me politikat e saj nacionaliste, por shtoi se Turqia nuk do të rrin duarkryq

Leave a Reply

Your email address will not be published.