0 Zot i madh lavdëruar qofsh: Nënës së mjerë i ndërruan jetë tre fëmijët, pas një vitit zoti e bekoi me trenjakë

O Zot i madh lavdëruar qofsh: Nënës së mjerë i ndërruan jetë tre fëmijët, pas një vitit zoti e bekoi me trenjakë

Chris dhe Lori Coble humbën tre fëmijët e tyre të vegjël, Kyle, Emma dhe Katie, në një a ksident të t merrshëm trafiku në vitin 2007 afër shtëpisë së tyre. Lori po nxirrte fëmijët jashtë kur një kamion me mallëra u pë rplas me pjesën e prapme të makinës. Lori dhe fëmijët u dërguan menjëherë në sp ital, por tre fëmijët e saj nuk arritë t’i mbijetonin pla gëve dhe ndërruan jetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.