Mahnit Doktori Rus: Lyeni qafën me një qepë të kuqe dhe do të sheroheni nga kjo s ëmundje, ja kur

Doktori Rus: Lyeni qafën me një qepë të kuqe dhe do të sheroheni nga kjo s ëmundje, ja kur

Qepët e kuqe përmbajnë shumë vitamine dhe minerale, përfshirë kalciumin, magnezin, kaliumin, vitaminat C,K etj.Ato e mbajnë trupin të shëndetshëm dhe ndihmojnë në parandalimin e shumë s ëmundjeve. Qepët e kuqe janë shumë të shëndetshme kur gatuhen, mirëpo më të shëndetshme janë pa i gatuar.Në rast se keni pr obleme me tiroidet në qafë, qepët do të jenë shërimi juaj!
Dr. Igor Knjazkinfrom nga Petersburg, është ai që e ka zbuluar një recetë, ku thotë se në mbrëmje para gjumit duhet të preni një qepë të kuqe në atë mënyrë që lëngu të rrjedh nga ajo.Qepa e kuqe parandalon rënien e flokëve.Me një gjysmë qepe e bëni masazh qafën rreth gjëndrës t iroide dhe pasi ta përfundoni këtë duhet të flini, por pa e pastruar qafën. Kjo për shkak se lëngu i qepës e jep efektin e vet gjatë natës.Leave a Reply

Your email address will not be published.