Provo mbështillni duart dhe këmbët me letër alumini për këtë arsye

Provo mbështillni duart dhe këmbët me letër alumini për këtë arsye

Në fillim mund të jeni skeptik në lidhje me këtë, por përdorimi i folisë së aluminit shkon përtej mbështjelljes së ushqimit. Në fakt, kjo foli ka veti mjekësore. Gjerësisht, besohet se dhim’bja në qafë, shpinë, shpatull dhe gju mund të trajtohet me sukses nëqoftëse e mbështillni zonën ku ju dhemb me letër alumini.
Dhimbja thuhet se largohet shpejt për shkak se energjia që rrjedh në organizmin tonë në pikën aktive biologjike kthehet prapa në meridian, aty nga ku rrjedh. Kjo metodë e mbështjelljes së zonës së dhim’bshme me foli alumini është praktikuar nga kinezët dhe rusët për qindra vjet dhe kjo metodë përshkruhet edhe si vepër e Wilhelm Reich, një studenti të Frojdit.
Çfarë duhet të bëni? Pritni një copë letër alumini dhe pastaj mbështilleni zonën e dhim’bshme me të. Bashkëngjitni atë me një fashë dhe lëreni brenda natës. Bëjeni këtë për 12 ditë dhe pastaj bëni një pauzë prej 2 javësh. Nëse është e nevojshme, përsëriteni trajtimin.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *