Mike Tysonit duke faIur namaz Video qe është bërë viraIe në rrjetet sociaIe..!

Mike Tyson është njëri nga boksierët më të mirë në histori.

Tyson që së fundi po përgatitet për t’u rikthyer në ring në moshën 54-vjeçare është bërë viral në rrjetet sociale.

Ai është parë duke falur namaz së bashku me dy shokë të tij. Kjo tregon se Tyson është praktikues i fesë islame.
Kjo video është parë mbi 1 milionë herë dhe po komentohet me të madhe në rrjetet sociale. /Lajmi.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *