Mos të ik pa e lexuar ! Shqiptarët nga Gjermania, që shkojnë për pushime në Turqi

Mos të ik pa e lexuar ! Shqiptarët nga Gjermania, që shkojnë për pushime në Turqi

Shtetasit e Gjermanisë, iu kërkohet nga kompanitë ajërore testi për Covid-19, ndrshe nuk lejohen të kthehen në gjermani.

Të gjithë bashkëadhtetarët që kanë planifikuar të kalojnë pushimet në Turqi, për t’u kthyer në Gjermani, iu kërkohet testi nga kompanitë ajrore.
Testi kushton 30€ për person dhe duhet ta kenë të gjithë personat mbi 2 vjeç.

Testi nuk duhet të jetë jo më të vjetër se 48 orë.Leave a Reply

Your email address will not be published.