Mrekulli / Djali i vogël i shpëton jetën një fëmije: U hodh në ujë dhe e shpëtoi se lija dot ashtu

Mrekulli / Djali i vogël i shpëton jetën një fëmije: U hodh në ujë dhe e shpëtoi se lija dot ashtu

Eli Harrison nuk hezitoi të hidhej në ujë, kur familja e tij e pa fëmijën larg bregut të Staithes, North Yorkshire.
Mamaja e tij tregon se Eli u fut në ujë shumë më parë se babai i tij të kishte mundësi të hidhej.
Po të mos kishte qënë për Elin, fëmija do të kishte humbur jetën.

Ishte reagimi i shpejtë i tij që shpëtoi jetën e djali që po mbytej.Leave a Reply

Your email address will not be published.