Ndahet nga jeta Mjeku Femi Demiri

Pas një sëmundjeje të rëndë ka ndëruar jetë mjeku pulmolog Dr. Femi Demiri.

I ndjeri ka punuar si mjek në spitalin në fshatin Leshkë.

Me këtë rast telegram ngushëllimi për vd ekjen e mjekut të respektuar drejt familjes së tij ka dërguar Ilber Besimi nga Oda e mjekeve të Maqedonisë së Veriut.
Në këtë telegram ngushëllimi të z. Besimi thuhet se në emrin tim dhe të Odës së mjekeve të Maqedonisë së veriut shpreh ngushllimet e sinqerta familjes, kolegëve dhe miqëve të Dr Femi Demirit, specialist Pneumoftiziolog, për humbjen e një kolegu të sinqert, profesionisti të dalluar dhe miku të çmuar.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për Dr Femiun.Leave a Reply

Your email address will not be published.