Ndodh cudira në Shqipëri/ Cjapi bën qumësht: Bën mrekulli, qumështi i tij ka vlera shumë të larta

Një dukuri e rrallë është konstatuar në Fier, ku është zbuluar një cjap që bën qumësht.Prej vitesh siguron të ardhura nga qumështi i dhive, por nuk e kishte menduar kurre se do t’i duhej të milte edhe cjapin e tufës. Shqetësimi se cjapi ishte s ëmurë u zëvëndësua nga t ronditja dhe habia për Frederik Vlashin nga Bishanaka e
Fierit, kur nga gjinjtë e fryrë të kafshës dythundrake rrodhi qumësht.“ Që vitin e parë e parë se ishte në siklet dhe sivjet që është viti i dytë e shtrydha dhe e pash se kishte qumësht”, është shpehur Vlashi.Anomali apo bekim askush nuk di ta thotë por dukuria megjithëse shumë e rrallë, nuk është e panjohur.Leave a Reply

Your email address will not be published.