Në panik “Uaa peshkaqen, peshkaqen” turistët habiten nga ajo çfarë shohin në ujërat e Vlorës!

Në panik “Uaa peshkaqen, peshkaqen” turistët habiten nga ajo çfarë shohin në ujërat e Vlorës!

Tursitët janë befasuar gjatë një xhiroje me skaf në ujërat e Karaburunit, ku teksa filmojnë me video ata bërtasin se kanë parë një peshkaqen.

“Ua peshkaqen, peshkaqen”, thotë njëri prej tyre duke bërtitur. Ata afrohen për të parë më qartë, por ndonëse të pasigurt thonë që ishte peshkaqen.

Videoja është xhiruar prej tyre dhe më pas është publikuar në rrjete sociale, duke ngjallur frikë dhe kureshtje për shumë të tjerë, që kanë planifikuar të shkojnë me pushime në Karaburun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.