Shqipëtari Kosovar niset me speca për në Gjermani, por ndalohet në Hungari (Foto)

Shqipëtari Kosovar niset me speca për në Gjermani, por ndalohet në Hungari (Foto)

Qytetarët e paktë që sivjet erdhën në Kosovë, tanimë kanë nisur të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

E disa fotografi të dërguar nga ata tregojnë se si një bashkatdhetarë kishte marrë disa thasë me speca dhe ishte nisur për në Gjermani,mirëpo në pikën kufitare në Hungari, është ndaluar dhe është detyruar t’i hedhë ata në shportën e mbeturinave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.