O Zot i madh çfarë po bëhet kështu? Gruaja: Motra e vogël ma mori burrin kur unë isha shtatzënë

Laura nga Skocia, 30 vjeç ka treguar një histori sh ok u ese të jetës së saj për “The sun”. Laura ishte e lumtur me burrin e saj Rikkin dhe 5 fëmijët e tyre derisa motra i bëri gjë mën.

My little sister, 19, stole my fiance, 36, when I was pregnant – I …30-vjeçarja tregoi se kur ishte shtatzënë me fëmijën e gjashtë, motra e saj Caitlin, 19 vjeç shkonte shpesh tek shtëpia e tyre për ta ndihmuar. Madje Caitlin shkonte edhe kur e motra nuk ndodhej në shtëpi.

Laura filloi të dy s hont e dhe dy sh i met e saj u vërtetuan kur burri e mori në telefon nga puna dhe i tha: “Nuk të dua më, do lar go hem“. Laura u gjet e vetme me 5 fëmijë dhe telefonoi të motrën për t’i tregua r, por ajo bëri sikur nuk dinte gjë.
Pas një muaji Caitlin nisi të mos i përgjigjej më në telefon të motrës dhe çifti doli publikisht në Facebook duke konfirmuar lidhjen e tyre.

“Nuk e kisha për qëllim që t’i afroja aq shumë. Rikki nisi të distancohej dhe qëndronte thuajse gjatë gjithë kohës në telefon. Duhet ta kisha kuptuar që e pëlqenin njëri-tjetrin. Kur Rikki vjen për të takuar fëmijët nuk e shoh dot në fytyrë. Nuk e besoj dot që burri dhe motra më tra dh tuan“, është shprehur Laura.Leave a Reply

Your email address will not be published.