Pasi ta shikon se si shpëton djali 2 vjeç që e mori lumi do bindeni: Mrekullia ndodh! (Video)

Djali dy vjeçar u rrë mbye në ujë. Pa pasur fri kë nga rryma e ujit, djali qëndronte në mënyrë të qëndrueshme mes rrjedhjes së f ortë të ujit.

Arizona flash flood sweeps away family relaxing in swimming hole …

I ncidenti është i Madhya Pradesh ku ky djalë u bllo kua në ujë duke luajtur në bregun e lumit.
Duke parë guximin e fshatarëve të djalit, gjithashtu rifitojnë shpresën për ta shpëtuar atë.

Kjo video te jep shprese se Zoti ekzistion dhe se ben mire. Shikoni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published.