Pasi u zgjua nga koma Prifti menjëherë bëhet mysIiman dhe urdheron ndertimin e nje xhamije te re

Pasi u zgjua nga koma Prifti menjëherë bëhet mysIiman dhe urdheron ndertimin e nje xhamije te re

Një prift 87 vjeçar nga Spanja jeton dhe predikon në ishullin Java më shumë se 43 vite. Flet rrjedhshëm në gjuhën Javanese dhe dialekte të grupeve të ndryshme etnike të ishullit. Po ashtu është figurë mjaft e njohur në mesin e grupeve religjioze në atë zonë. Duke punuar ra nga lartësia, por ia arriti të rikuperohet nga koma, por tashmë si njeri i ndryshuar ja edhe vidjeo.
Leave a Reply

Your email address will not be published.