Erdogan: Unë jam rritur me shqiptarë, janë vëllezërit tanë!

Recep Tayyip Erdoğan presidenti turk kishte deklaruar para një kohë respektin që ai ka për popullin shqiptar. Presidenti i Turqisë madje i quan shqiptarët vëllezër, shkruan Albaninan News

“Në lagjen ku unë jetoja si fëmijë kishim shumë fqinjë vëllezër shqiptarë, me ata luanim dhe me ta jemi rritur. Në lagje e kishim një hallë shqiptare dhe mund të them që në duartë e saj jam rritur. Deri tani në shtetin tim asnjë të keqe nuk kam dëgjuar nga vëllezërit shqiptarë, dhe shpresojmë kjo miqësi do të vazhdoj gjithmonë.” Recep Tayyip Erdoğan presidenti turk kishte deklaruar para një kohë respektin që ai ka për popullin shqiptar. Presidenti i Turqisë madje i quan shqiptarët vëllezër, shkruan Albaninan News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *