Recetë e famshme për pastrimin e gjakut: Një përzierje prej 2 përbërësish e cila largon yndyrën nga enët e gjakut

Recetë e famshme për pastrimin e gjakut: Një përzierje prej 2 përbërësish e cila largon yndyrën nga enët e gjakut

Recetë e famshëm për pastrimin e gjakut: Një përzierje prej 2 përbërësish e cila largon yndyrën nga enët e gjakut

Meqenëse kohët e fundit kemi marrë shumë pyetje në faqen tonë në lidhje me mënyrat për të eliminuar yndyrën në gjak, vendosëm të botojmë këtë recetë të thjeshtë dhe efektive që kemi harruar pak.

Për shkak të mënyrës së jetesës së shpejtë, dietës së dobët dhe mungesës së aktivitetit fizik, kjo është një sëmundje e sotme.

Ndonjëherë ka një sasi të vogël të indit yndyror të verdhë në formën e nyjeve dhe njollave në qepallat e sipërme ose në pjesë të tjera të trupit. Për fat të keq, në fillim të sëmundjes nuk ka simptoma të tjera.

Ndërsa sëmundja përparon, kështu bëhet edhe trashja e mureve të enëve të gjakut, ateroskleroza, e cila nga ana tjetër kontribuon së bashku me faktorët e tjerë të rrezikut (pirja e duhanit, alkoolizmi, nikotina) në shfaqjen e sëmundjes cerebrovaskulare, shkaku kryesor i vdekjes në botë, kështu që dhe këtu.

Mënyra e vetme për të diagnostikuar sëmundjen është përmes testeve laboratorike. Nëse keni gjetje që tregojnë këtë sëmundje, atëherë provoni këtë ilaç natyral që ka ndihmuar shumë.

PERBERESIT E NEVOJSHME:

-Fiq të thata
-Uthull molle e bërë në shtëpi

Ilaçi merret gjithmonë në mbrëmje, kështu që mund ta merrni në mëngjes. Merrni tre fiq të thatë dhe shponi mirë me një kruese dhëmbësh nga të gjitha anët, pastaj vendosini në një kavanoz qelqi. Derdhni mbi to 200 ml uthull molle.

Nëse i keni perzier ato në 8 të darkës, hani ato në mëngjes në 8 të mëngjesit. Mos e hidhni pjesën tjetër të uthullet, por vendosni përsëri tre fiq të thatë të copëtuar në të njëjten uthull përsëri.

Përdorni të njëjtën uthull për 7 ditë, dhe shumica e saj do të thithen nga fiqtë, të cilët acidifikohen për 12 orë. Në ditën e tetë, përdorni një 200 ml të ri të acidit malik dhe përsëritni procedurën për një javë tjetër.

Pra, trajtimi zgjat 14 ditë. Përveç kësaj recete, ndiqni një dietë të shëndetshme dhe rrisni aktivitetin fizik.

Pas gjysmë muaj terapie, bëni teste të reja dhe shihni vetë efektivitetin e këtij ilaçi natyral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *