Rrëfen Banori i bllokuar në Kapshticë: Na lanë në rrugë, nuk e dinë çdo të thotë të punosh në arat e grekut

Rrëfen Banori i bll okuar në Kapshticë: Na lanë në rrugë, nuk e dinë çdo të thotë të punosh në arat e grekut

ABC News raporton nga Kapshtica situatën e vështirë, ky qytetarët qëndrojnë të bl lokuar me orë të tëra.ta apelojnë që të shtyhet afati 72 orë i tamponit, për arsye se do t’u duhet ta bëjnë serish.

“I bëjmë thirrje qeverisë, edhe asaj shqiptare dhe asaj greke. Na kanë lënë në rrugë, nuk duan ta dinë. Kur vjen puna te votat na vijnë në shtëpi për të kërkuar votën. Tani na kanë lënë në rrugë. Këta nuk e kuptojnë cdo të thotë r efugjat. Nga ne kanë pasur fitim edhe Shqipëria edhe Greqia. Këta nuk e kuptojnë se çdo të thotë të punosh në arat e grekut. Nuk kthehemi dot mbrapsh, të bëjmë edhe njëherë tamponin për së dyti. Të paktën të shtyjnë afatin e tamponit”, shprehet një prej tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.