Rrefen pronari skafit: E qell ova me gru sht se donte te ikte, d yshova per vajzen

Rrefen pronari skafit: E qell ova me gru sht se donte te ikte, d yshova per vajzen
Vijon të mbetet mi.ster gjetja e trupit të p ajetë të 17-vjeçares Enisa Doda në Velipojë. Lidhur me ngjarjen u arr.estua 25-vjeçari, Indrit Bajraktari i cili ka dhënë disa versione në p olici.
Bajraktari dhe Enisa morën një motor uji dhe bënë një xhiro në det duke u larguar më shumë se dy orë ndërsa u kthye vetëm Bajraktari. Duke qënë se xhiroja e tyre me motor vonoi u ngj allën d yshime tek pronarët të cilët u futën në det në kërkim të dy të rinjve. Gjatë notit ata ndeshën Bajraktarin që po nxitonte të dilte në breg me not ndërsa u kishte thënë se Enisën e kishte lënë në breg me xhaxhain e saj.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *